Vår lite gjestehus tilbyr dere gårdsferie i første klasse. Vi har fire koselige dobbeltrom. Overnatting med frokost. På frokostbordet serverer vi kortreist lokalmat. Det er produkt fra eigen gård. Produkta våre som moreller, syltetøy, saft og honning kan du kjøpe i vår gårdsbutikk. Det er ikke langt unna Mikkelparken, Trolltunga og Dronningstien.
Opplev bløming i Hardanger. På gården vår tilbyr vi historisk overnatting med frukost i fire unike gjesterom. Det er ikke langt til Trolltunga og Dronningstien.
Opplev bløming i Hardanger. På gården vår tilbyr vi historisk overnatting med frukost i fire unike gjesterom. Det er ikke langt til Trolltunga og Dronningstien.

Selskap

Indre Bjotveit Gard er ein liten fruktgard i Hardanger, omgjeven av frukttre, fjell og fjord. Vårt gjestehus er eit hus med sjel og sitt heilt eige historiske særpreg. Huset vart utbygd av Johannes Bjotveit som i lag med broren Gunnar G. Bjotveit eigde og dreiv kunstmøbelverkstaden «Brødrene Bjotveit A/S». Gjestehuset vårt er møblert med møblar frå verkstaden, og me vil såleis skape eit levande museum og minne om kunstmøblane frå Bjotveit.
Me har den store gleda å kunne opne gamlastova vår til middagsservering for mindre selskap. Me tek imot grupper på 6-10 personar. Maten* er inspirert av den sørtyske kjøkenet, men me prøver å bruka kun norske råvarer dersom mogeleg. Derfor kan tilbodet variera litt gjennom året, spesielt salat eller grønsaker.

Kr. 410,- per person for 3 rettars-middag (min. 6 og max. 10 personer)

Bestill per e-post post@indrebjotveitgard.no eller per telefon 40 21 66 11. Eller fyll ut kontaktskjemaet.

Bestill gjerne middag med overnatting, min. 6 personer og maks. 8 personer.

Pakkepris er kr. 830,- per person i dobbeltrom inkl. ei overnatting, 3-rettars-middag og frukost.

Huset er diverre IKKJE tilrettelagt for rullestolbrukarar.

*De kan velje mellom to menyar. Selskap må bestillast seinast 48 timar før arrangementet. Me tek ikkje imot selskap på sundagar og i heile juli. Variantar tilpassa allergiar/intoleransar eller vegetariske alternativ må bestillast på førehand.