Vår lite gjestehus tilbyr dere gårdsferie i første klasse. Vi har fire koselige dobbeltrom. Overnatting med frokost. På frokostbordet serverer vi kortreist lokalmat. Det er produkt fra eigen gård. Produkta våre som moreller, syltetøy, saft og honning kan du kjøpe i vår gårdsbutikk. Det er ikke langt unna Mikkelparken, Trolltunga og Dronningstien.
Opplev bløming i Hardanger. På gården vår tilbyr vi historisk overnatting med frukost i fire unike gjesterom. Det er ikke langt til Trolltunga og Dronningstien.
Opplev bløming i Hardanger. På gården vår tilbyr vi historisk overnatting med frukost i fire unike gjesterom. Det er ikke langt til Trolltunga og Dronningstien.

Gardsbutikk

Gardsbutikk Indre Bjotveit Gard - heimelaga syltetøy, honning, saft, frukt

I sesongen kan du kjøpa moreller, plommer, eple og pærer. Me sel frukt i ein sjølvbeteningsbu langs vegen.
Frå bær og frukt lagar me òg syltetøy, gelé og saft. Etter ynskje pakker me produkta inn som gåver. Vel sjølv produkta eller kjøp ein av dei ferdig innpakka gåveposane.
Me har både hardangerhonning og lynghonning.
Ta turen oppom tunet og sjå på produktutvalet vårt. Vår koseleg gardsbutikk er innreidd med møbel frå møbelverkstad Brødrene Bjotveit AS.
Utanom sesongen har me ingen faste opningstider. Det er berre å stikke innom. Ring gjerne 40216611 for å avtale.
I sesongen (juli/august) har me open kvar ettermiddag kl. 14 – 17. Men òg her kan ein gjerne komme opp i tunet utanom opningstider. Ta gjerne kontakt 40216611 for avtale.

Morellsalg langs veien riksvei 13


Gardsbutikken med møbel frå møbelverkstad Brødrene Bjotveit AS


Syltetøy og saft frå vår produksjon