Meny
De kan velje mellom to menyar. Selskap må bestillast seinast 48 timar før arrangementet. Me tek ikkje imot selskap på sundagar og i heile juli. Variantar tilpassa allergiar/intoleransar eller vegetariske alternativ må bestillast på førehand.
Maten er inspirert av den sørtyske kjøkenet, men me prøver å bruka kun norske råvarer dersom mogeleg. Derfor kan tilbudet variera litt gjennom året, spesielt salat eller grønsaker.
Variantar tilpassa allergiar/intoleransar eller vegetariske alternativ må bestillast på førehand. Me prøver alltid å servere eit fullverdig alternativ til gjestene våre med allergi eller andre ynskje. Sjølv om maten er laga med t.d. glutenfrie produkt kan me diverre ikkje utelukka at sluttproduktet inneheld spor av gluten.
Pris: kr. 410,- per person (min. 6 personar, max. 10 personar)
Meny 1
Forrett
Maultaschensuppe – ei klar suppe med små deigrullar/deiglommer fylt med kjøtdeig og spinat.
Allergen: gluten, egg
Hovudrett
Kässpätzle med salat – Spätzle er ein slags pasta som er typisk for Sør-Tyskland, Austerrike og Sveits. Pastaen blir steikt i omn med ost.
Allergen: gluten, egg, mjølk
Dessert
Eplepannekaker med vaniljesaus – Epleskiver blir dyppa i pannekakedeig og så steikt i panna. Pannekaka blir servert med heimelaga vaniljesaus, kanel og sukker.
Allergen: gluten, egg, mjølk
Meny 2
Forrett
Flädlesuppe – ei klar suppe med tynne urtepannekaker i strimlar.
Allergen: gluten, egg, mjølk
Hovudrett
Gulasj med Spätzle og sesongens grønsaker – Gulasj med storfekjøt. Spätzle er ein slags pasta som er typisk for Sør-Tyskland, Austerrike og Sveits.
Allergen: gluten, egg, mjølk
Dessert
Bærkake – Denne deilige kaka er fylt med bær eller frukt etter sesong eller frå frysen utanfor vekstsesongen.
Allergen: gluten, egg, mjølk, nøtter