Vår lite gjestehus tilbyr dere gårdsferie i første klasse. Vi har fire koselige dobbeltrom. Overnatting med frokost. På frokostbordet serverer vi kortreist lokalmat. Det er produkt fra eigen gård. Produkta våre som moreller, syltetøy, saft og honning kan du kjøpe i vår gårdsbutikk. Det er ikke langt unna Mikkelparken, Trolltunga og Dronningstien.
Opplev bløming i Hardanger. På gården vår tilbyr vi historisk overnatting med frukost i fire unike gjesterom. Det er ikke langt til Trolltunga og Dronningstien.
Opplev bløming i Hardanger. På gården vår tilbyr vi historisk overnatting med frukost i fire unike gjesterom. Det er ikke langt til Trolltunga og Dronningstien.

Dinner for two - romantisk middag inkl. overnatting og frukost

Dinner for two - romantisk middag inklusive overnatting og frukost

Tid for dykk – Skal du og kjærasten din ha tid berre for dykk to? Unn dykk ein romantisk middag på Indre Bjotveit Gard. Garden og gjestehuset vårt ligg midt i det fine Hardanger omgjeven frå frukttre, fjord og fjell.

I gamlestova vår med sitt sjarmerande historiske særpreg får de servert ein 3-rettars middag*, inspirert av sør-tyske mattradisjonar – ei unik matoppleving du ikkje får andre stader i Noreg.
Etter middagen kan de slappe av i bestestova og nyte nattroa i vårt suite.

Neste morgon blir de vekka av lukta av nysteikte rundstykke til frukost. Eit innhaldsrikt frukostbord med eigne og andre kortreiste produkt ventar på dykk i gamlestova.
Under heile opphaldet er de våre einaste gjester.

Kr. 1.800,- per person
Inkl. overnatting, 3-rettars-middag, frukost

Bestill per e-post post@indrebjotveitgard.no eller per telefon 40 21 66 11. Eller fyll ut kontaktskjemaet.

*De kan velje mellom to menyar. Selskap må bestillast seinast 48 timar før arrangementet. Me tek ikkje imot selskap på sundagar og i heile juli. Variantar tilpassa allergiar/intoleransar eller vegetariske alternativ må bestillast på førehand.